top of page

Retourneren

Is jouw bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem deze te retourneren.

 

Retouradres:

Eerlijk Waar!
Torensteeg 5
1012 TH Amsterdam
Nederland

 

Wanneer wij jouw retourzending ontvangen hebben, informeren wij je hierover per mail en wordt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 5 werkdagen teruggestort op de bankrekening.

Voorwaarden retourneren

Houdt er rekening mee dat wij retourzendingen alleen in behandeling nemen wanneer deze binnen 5 werkdagen bij ons binnen is, in originele staat inclusief aangehecht prijsetiket en verpakking worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

 

De kosten van deze retourzending zijn voor jouw rekening.Denk hierbij aan slijtage plekken, verkleuringen en gebruiker sporen.

 

Houdt bij SALE producten rekening met het volgende:- Het retourneren van SALE artikelen is niet mogelijk.

 

Het retourneren werkt als volgt:

 

1. Stuur de producten retour naar het retouradres. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt van de PostNL medewerker want jij bent zelf verantwoordelijk voor de aankomst van de retourzending.

 

2. Na ontvangst van de retourzending, ontvang je per mail een bevestiging van de retourzending en zal het aankoopbedrag excl. de verzendkosten binnen 5 werkdagen teruggestort worden.

 

3. Mocht je graag een ander product willen? Plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop, hiervoor geldt dan de normale bestel procedure.

bottom of page